TESTS. Izvēlies siluetu un uzzini, kā tu izrādi savas jūtas!

Daži cilvēki spilgti un saprotami pauž savas jūtas, bet citi labprātāk tās slēpj. Daļa no mums viegli izrāda mīlestību, kādam citam ir atturīgāks raksturs. Jebkurā gadījumā katram ir savs veids, kā izrādīt jūtas.

Paskaties uz attēlu un izvēlies to ģimenes locekli, ar kuru identificē sevi!

1. Ja izvēlējies pirmo siluetu, tu, visticamāk, esi ļoti jūtīgs cilvēks. Tu neslēp, kas tev patīk, iepriecina vai sāpina.

Tāpēc tev nav grūti parādīt, ko tu jūti. Tev dzīve ir kaut kas vērtīgs, bet jūtas ir daļa no tā!

Tu izbaudi katru dzīves brīdi. Tev katras attiecības ir vērtīgas, un atmiņas par tām – sentimentāli nozīmīgas. Tas gan nenozīmē, ka tu pret tām izturies pavirši.

Tev attiecības ar cilvēkiem ir viena no svarīgākajām lietām dzīvē, vai nu tās būtu romantiskas attiecības ar draugiem, vai attiecības ar ģimeni un draugiem. Tu tām nododies no visas sirds, bet pieņem, ka attiecības var mainīties.

2. Ja izvēlējies bērna siluetu, tas ir tāpēc, ka esi mierīgs cilvēks. Tev galvenais ir māja un ģimene.

Tu esi labsirdīgs cilvēks, kuram patīk rūpēties par sevi. Tev nav vajadzīgs liels skaits draugu: tev šķiet, ka daži labi draugi ir vērtīgāki nekā daudzi pavirši paziņas.

Tev nepatīk strīdi vai slikta izturēšanās, tu esi saprotošs cilvēks, kurš prot uzklausīt citus.

Tu daudz pārdzīvo par to, ko citi domā par tevi, tāpēc tu centies izdarīt viņiem pa prātam.

3.Tev jūtas nozīmē ļoti daudz. Tu pēc tām mēri visu un visus. Tu esi laipns cilvēks, un cilvēki tevi mīl par tiešumu un sirsnīgumu. Tev patīk runāt, stāstīt dažādus stāstus, dejot un vispār būt aktīvam.

Tas netraucē atrasties uzmanības centrā, tieši pretēji: tev patīk, ka citi uz tevi skatās un sajūsminās par tevi.

Tu esi labsirdīgs, valdzinošs un ļoti radošs cilvēks.

4. Visbeidzot, ja tu izvēlējies ceturto siluetu, tas ir tāpēc, ka tu esi vērotājs, ļoti uzmanīgs pret visu, kas tev apkārt.

Tas, kurš izgājis visas tevis sarīkotās pārbaudes un iekarojis tavu mīlestību, kļūs par īstu veiksminieku, jo tu esi labākais partneris pasaulē.

Tu nebaidies no kritikas, bet izturies pret to nopietni, lai izmantotu savā labā un attīstītos Tu esi mierīgs, bet, ja tev uzbrūk, tu atbildi asi un izlēmīgi!

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru